Inloggen:      
    Wachtwoord vergeten?

Zoekopdracht »

Op Handboeknederlandsepers.nl vindt u hoogwaardige media-informatie voor het maken van uw perslijst en/of mediaplan. Nederlandse media zoeken en selecteren is voor iedereen mogelijk! Ingelogde abonnees kunnen de database raadplegen en gegevens downloaden. Geen abonnement? U kunt ook registreren om eenmalig een bestand met uitgebreide mediagegevens te downloaden voor bijvoorbeeld het versturen van uw persbericht. (Betaling vooraf via Paypal of iDeal).

TitelMediumsoortZoek »

Uitgebreid zoeken »
PDF-link   
Vul hierboven de titelcode uit Handboek Nederlandse Pers in, om de officiële tariefkaart van de uitgever op te vragen.

MediaMarkt »
Internetadvertenties wekken bij de Nederlandse consument vooral veel irritatie op omdat het er gewoon 'te veel zijn'.
Lees verder »
Index
Inloggen
8228638184
807-875-6506
MediaMarkt
(917) 985-0126
MediaMakers
(989) 435-9607
 

Titelnieuws »

Hearst Create breidt samenwerking met KLM fors uit
Vanaf dit najaar worden KLM’s Flying Dutchman, het loyalty magazine voor frequent flyers en het inflight shopping magazine Sky High Collection door Hearst Create gemaakt.
(713) 560-1081
More than Drinks!
Het eerste nummer van het vernieuwde vakblad More than Drinks! is verschenen.
(877) 267-7406
Nieuwe hoofdredacteur voor Fabulous Mama
Eline van Nunen is de nieuwe hoofdredacteur van Fabulous Mama. Ze volgt Marije Veerman op.
7814533262
Nieuwe hoofdredacteur voor Columbus Travel
Na dertien jaar lang het reismagazine Columbus Travel te hebben geleid, dragen oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot het hoofdredacteurschap over aan Mark Mackintosh.
3107785124

7876274786 »


MediaMakers »

Oostenrijk Magazine is hét lifestyleblad over vakantie vieren in Oostenrijk. Niet alleen het traditionele Oostenrijk van wintersport, bergen, Sisi en Schnitzel komt aan bod, maar ook de moderne kanten en de verrassende veelzijdigheid van dit populaire vakantieland. Oostenrijk Magazine verschijnt vijf keer per jaar.
Lees verder »
 

MediaFocus »

One Hairdresser paper is laagdrempelig en richt zich op de professionele zzp kapper. One Hairdresser geeft simpele tips & tricks gericht op de dagelijkse praktijk, met onderwerpen die specifiek aansluiten op de belevingswereld van de zzp-er.Daarnaast zijn er interviews om professionele verhalen voor het voetlicht te brengen. De inspirerende haarmode is veelal draagbaar voor een breed publiek.
Lees verder »
 

Groei & Bloei is het grootste en meest gelezen tuintijdschrift van Nederland. Het verschijnt 10 keer per jaar en verschaft informatie over tuinplanten, praktisch tuinieren en tuininrichting voor mensen die een passie hebben voor tuinieren. Groei & Bloei richt zich op de geïnteresseerde tuineigenaar. Hij/zij vindt het in principe leuk om te tuinieren en de tuin speelt in zijn/haar leven een rol van betekenis.
2696797110
Vacatures
(317) 663-2519
Ervaren communicatie specialist / copywriter
Marketing Medewerker
 
(advertentie)