Vi skaber sund, naturlig, førsteklasses hunde- og kattefoder, der gør en synlig forskel. Vi er
‘Devoted’ – dedikeret, af navn og af gavn.


Det betyder at vi kun anvender de  aller-fineste ingredienser der findes i tørkost, herunder 60% kød-indhold. Kæledyrs ejere i adskillige lande verden over, ser dagligt de synlige resultater af at benytte Devoted kæledyrsfoder.

Hvorfor Devoted

Det er vores passion at hjælpe katte og hunde overalt til at leve et bedre og gladere liv gennem bedre kost. Vores korn-fri kæledyrs foder er videnskabeligt opbygget for at maksimere dit kæledyrs helbred ved at have det korrekte forhold mellem kød, protein, olier og næringsstoffer. Alt vores foder er biologisk afbalanceret og heldækkende for alle størrelser og typer af hunde, katte - selv hvalpe og killinger i vækst. Vi benytter kun den bedste kvalitet af naturlige ingredienser og indholdet af kød er hele 60% af vores tørkost. Prøv at sammenlign det med det tørfoder du benytter idag....

Se mere

Vores foder

Devoted foder indeholder IKKE nogle af de ulødige ingredienser som mange andre type af kæledyrs foder indeholder, f.eks. dårligt sukker, korn og fedt. Alt vores foder er neutralt og alle opskrifter er lavet kun med de alle-fineste ingredienser. Af denne årsag er Devoted foder allergivenligt og velegnet til dyr med dårlige tænder, pelsproblemer, tynd pels og fordøjelsesproblemer.
Så for bedre energi, blank pels, skinnende øjne og super sund fordøjelse, brug Devoted kæledyrs foder.

Se mere
Gratis levering
På ordre over DKK 700,00*
Natural Ingredients
In All Our Foods
Contains Antioxidants
Rich Vegetables & Fruits
Family Business
Based In The UK